ARC site inhoud


de basis voor caravanplezier

veiligheid bij het afdalen lijkt vanzelfsprekend

wat biedt ARC voor rembescherming

de techniek achter ARC

is iedere combinatie geschikt voor elke afdaling

de achteraf inbouw in een caravan


 Rem Controlesysteem voor aanhangwagens

Site leeswijzer

Deze website bevat veel tekst en informatie. We willen daarmee de geroutineerde caravanrijder bedienen, maar het is niet de bedoeling om met die informatie een ander af te schrikken.

Hier naast vind je een kort overzicht van de opbouw van de site om nog beter te begrijpen hoe die informatie is gegroepeerd.

www.coaching-frans.nl

Home - Caravanplezier

Het rijden met je caravan moet een ontspannen onderdeel zijn van je vakantie. Daarvoor is het belangrijk dat je geen zorgen hebt over de veiligheid van je combinatie bij het rijden in een bergachtige streek en je wilt liever geen beperkingen voor de keuze van je route.

Hoe kan ik het rijden met een caravan zo relaxt mogelijk maken...


Veiligheid

Je voorkeur is een landschappelijk mooie route. Waarom is de veiligheid op routes met lange of steile hellingen niet vanzelfsprekend? De beperkingen van een caravanrem...


ARC oplossing

De praktijkoplossing die ARC biedt om het manco in de ondersteltechniek van caravans op te heffen: de sleutel naar een veilige, zorgeloze reis door heuvelachtig terrein.


Techniek

Je hoeft je over techniek geen kopzorgen te maken. De techniek is er voor jou en je hebt er geen omkijken naar. De techniek ondersteunt je rijvaardigheid...


Mogelijkheden

Niet alleen het Rem Controlesysteem bepaalt de mogelijkheden bij het rijden op afdalingen, maar ook de eigenschappen van de combinatie waarmee je onderweg bent zijn bepalend. ARC stelt je in staat de mogelijkheden van de auto beter te benutten. Is de inbouw van het systeem te overwegen?

Je hebt een goede trekauto, die motorisch alle gewenste hellingen aankan. Heb je onder alle  daalomstandigheden de gewenste bescherming tegen slijtage en bovendien behoud van volledig remvermogen?


Info & Contact

Hoe kan mijn caravan worden voorzien van de ARC oploopbegrenzer? Hier vind je informatie over de geselecteerde inbouwstations...

Het systeem is kostbaar, maar zeker niet duur, want het betaalt zichzelf terug. Wat kost me veiligheid die mij op iedere vakantiekilometer vergezelt?

En natuurlijk contactgegevens voor nadere vragen of voor afspraken!